Суши барът е временно затворен!

Работно време: 11:30-21:30 Телефон за поръчки: 088 345 6667 Aдрес: София, Студентски град, Търговски център Ню-Авеню English

За нас

Sushi Street, София

София, Студентски град, търговски център "Ню Авеню" до блок 54.

Нашата мисия - представяме на нашите клиенти свежо, качествено и разнообразно суши приготвено с висококачествени продукти доставени директно от доставичици без намесата на посредници на напълно достъпни цени.

Нашите клиенти - това е нашата основна ценност. Заради вас започнахме този проект, ние се стремим да гарантираме ,че изборът на храна при нас е удобен, бърз и достъпен, а качеството на сушито е на надморска височина. Да ние сме отворени винаги за диалог.

Нашия персонал - ние насърчаваме стремежа на младите професионалисти, но в кухнята за вас работят суши готвачи с дългогодишен опит в приготвянето на суши.

Нашите цени - за разлика от други суши магазини ние предлагаме висококачествено суши на нормални цени.Ние все пак сме много внимателни към нашите клиенти и се стремим да им предложим програма за лоялност.

Нашите цели - през следващите 2 години ние планираме да разработим мрежа от ресторанти, който да доставят висококачествено суши на вас потребителите и да създадем един истински клуб на ценителите на сушито. Ние не си поставяме нереалистични цели и винаги изпълняваме задълженията си. 

Открийте ни във facebook