Суши барът е временно затворен!

Работно време: 11:30-21:30 Телефон за поръчки: 088 345 6667 Aдрес: София, Студентски град, Търговски център Ню-Авеню English

Блог

Знаехте ли?

Знаехте ли?

За да опитате различните видове суши и да разберете тяхната специалност, можете да си хапнете малко джинджифил, което напълно прекъсва вкуса и ще ви позволи да се насладите на другата част от сушито.


Виж още

Сьомгата - перфектният избор

Сьомгата - перфектният избор

Сьомгата е перфектният избор, когато трябва да избираме нещо здравословно и вкусно. Тя съдържа много протеини, полезни мазнини и е без въглехидрати. Сред основните хранителни вещества, съдържащи се още в нея, водещи са калций, цинк, а също и желязото. Сьомгата е риба, която има едно от най - високото съдържание на декозахексаенова мастна киселина, стимулираща мозъчната дейност, паметта и мисленето.
Виж още

Знаете ли, че...?

Знаете ли, че...?

Една от най - популярните суши ролки - “Калифорния”, е била измислена през 1970-та година в щата Калифорния. Тогава главният готвач на първия японски ресторант в САЩ, разбрал че много от неговите клиенти не харесвали вкуса на водораслите - “Нори” и решил да ги скрие под ориза, и да навие ролката наобратно.Той добавил парченца авокадо и краставички, и навил ролката заедно с парченца сьомга.


Виж още

Не сте ли забелязали, че повечето суши готвачи са мъже?

Не сте ли забелязали, че повечето суши готвачи са мъже?

Факт е, че японците вярват, че жените имат по висока телесна температура, така че те не могат да готвят толкова елегантно ястие.Сякаш дори разлика от 2-4 градуса оказва влияние върху вкуса на продукта.Ето защо повечето от тези ястия се приготвят от мъже.


Виж още

Открийте ни във facebook